O nama

O nama2018-10-23T22:09:10+00:00

Tvrtka Hidro-termo centar d.o.o. posluje od 1993. godine u Zagrebu kao trgovina za veleprodaju i maloprodaju materijala za vodovod i kanalizaciju. Osim Zagreba, poslovnice poduzeća se nalaze i u Sarajevu. Zadovoljstvo korisnika i poslovnih partnera, rezultat su dugogodišnjeg poslovanja i kontinuiranog unaprijeđenja kvalitete.

Tvrtka se razvijala od partnera humanitarnim organizacijama u rekonstrukciji ratom porušenih područja do dobavljača vodovodnog i kanalizacijskog materijala za preko 40 komunalnih društava u RH i BiH da bi danas kao generalni zastupnik brojnih europskih proizvođača za područje jugoistočne Europe opskrbljivala veletrgovce i velike građevinske kompanije u Hrvatskoj i južnoj Europi.

Bavi se širokim spektrom djelatnosti s područja unutarnjeg i vanjskog vodovoda, distribucije, ugradnje i kontrole vodomjernih priključaka i internih vodomjera, očitanjem internih vodomjera te dobave i distribucije kanalizacijskog materijala, proizvoda za centralno grijanje, elektromaterijala, sanitarija i građevinskog materijala u veleprodaji i maloprodaji.

Zaštita životnog okoliša i očuvanje prirodnih resursa naš je prioritet. Iz tog razloga, naši su proizvodi ekološki i certificirani. Nudimo visoku kvalitetu proizvoda i usluga i povoljne cijene.

Svime navedenim postajemo Vaš najpoželjniji poslovni partner.